Lundbygrillen är död – Leve Sibylla Sannegården!

Ett nedslag i Sibylla Sannegården.

Lundbygrillen har flyttat från sin gamla inrökta, flottiga kåk till nya lokalar vid Sannegården. Det var med stor tvekan den ena i sällskapet gick med på att följa med då minnena från hamburgarna inte var de bästa, men efter lång övertalning (två timmars promenad utan mat) gick parten med på att gå dit och äta.

image

Lokalerna är fräscha och det luktar fortfarande nytta när man besöker etablissemanget. Bakom disk stod ägaren själv och hälsade oss glatt välkomna och efter vår beställning började han  tillreda våra hamburgare.

Efter vi fått våra menyer satte vi oss ner.

image

Redan vid första tuggan insåg man att det var inte samma gamla flottiga burgare som på Lundbygrillen eller som de övriga Sibylla-restaurangerna i Göteborg. Precis som lokalen är ny så kändes även burgaren lika fräsch. Salladen man fick till burgaren var  krispig och kändes lika fräsch den. Det var som den kom direkt från salladsodlingen till vår mun. Brödet var utmärkt och även det smakade riktigt bra. Vi har aldrig ätit så fräsch burgare på en Sibylla i Göteborg innan. Pommesen var även den mycket bra, inte för mycket – eller för lite friterad Att det bjöds på curryketchup var en bonus.

Att det även fanns lingondricka att avnjuta till sin meny var en oväntad bonus för en som numer alltsomoftast besöker BK, Max & McD när det ska vankas köpeburgare. Lingondricka är underskattat och borde serveras på alla snabbmatställen!

Efter vårt besök på Sibylla vid Sannegården kommer detta ändras. De gånger en burgare på från snabbmatsställe ska inhandlas så finns det stor risk att Sibylla Sannegården får oss som gäster.

Det finns stor risk att detta påverkar träningen inför GöteborgsVarvet och även Göteborgsklassikern samt Beach 2013, med så goda burgare  inpå knuten som Sibylla Sannegården erbjuder.

Hisingen.eu är en del av #Blogg100

, ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by WooThemes