Nyårslöfte, träning och semmelätning

I år gjordes inget nyårslöfte från vår sida, men man märker tydligt att andra har haft som nyårslöfte att komma igång med träningen. Har aldrig sett så många människor ute och springa som igår. Hisingen var fullt av människor som var ute i det kalla vädret. Antingen sprang de i grupp eller själva. Gissningvis var det nyårslöftet som skulle infrias och vi såg frukten av det igår.

Var själv iväg och sprang, inte på grund av nyårslöfte dock, utan för årets Göteborgsvarv och Göteborgsklassikern stundar. Går nu efter ett schema vi ramlade över på nätet (marathon.se). Nu i början är det egentligen rätt enkla mål som man ska klara. Tyvärr har min kropp hunnit förfalla under jul/nyår och även det lättaste känns svårt.

Det här är ju som alla tidigare läsare vet, inte en träningsblogg, låt er inte luras. Det finns annat i livet än träning, även om vi ibland fokuserar på det. Det finns ju nämligen semlor också. Året Semmeltest 2012 har som ni märkt påbörjats. Den första semlan åts från konditoriet Snövit. Ett konditori som ligger vid Sannegårdshamnen och har ansetts vara en mycket god semla. För en äkta semmelkonnässör är tyvärr semlan en besvikelse. dåligt gräddat bröd. För mycket bröd etc. Allt ni kan läsa i inlägget nedan. Vi kommer att följa upp förra årets (och även detta årets) besvikelse med förra årets vinnare, med förhoppning att smaksensationen ska bli än bättre.

Många ställer sig säkert frågande till hur en seriös träning och semmelätning kan figurera i samma blogginlägg. Enligt devisen; Tränar man bra, kan man äta gott så är vi säkra på att det går alldeles utmärkt och vad vore livet utan njutning av alla de sorter. (Frågan är retorisk, därav inget frågetecken).

 

, , , , ,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes