Semmeltest 2013

Det börjar så smått bli dags att fundera över vilka semlor som ska testas i årets stora semmeltest. Vilken är den godaste semlan 2013?

Vi går igenom de föregående årens topplaceringar för att ta reda på vilka som ska få äran att vara med i semmeltest 2013.

Förra året korade vi Cederleufs och Nöjds konditorier till vinnare. Hela semmeltestet kan läsas här. När det gällde att välja mellan Nöjds och Cederleufs så berodde det helt enkelt på om man var traditionalist eller ej. Nöjds konditori har nämligen pärlsocker och mandelspån på locket, medan Cederleufs serverar en traditionell semla. Nöjds semla var dock litelite godare.

År 2011 korade bloggen Brogyllens semla till den godaste. Tyvärr var den en besvikelse förra året, men vi hoppas på uppryckning till i år. Hela semmeltestet för 2011 kan man läsa här.

Så, nu har vi tre kandidater som kommer att testas i år: Cederleuf, Nöjds och Brogyllen.

Självklart kommer vi också att testa fler av de lokala semlorna på Hisingen. Är det några bra semmelställen som vi inte har testat ännu? Vill ni skicka oss på uppdrag till den bästa semmelserveringen? Tipsa oss!

, , , , , , , ,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes